Bioextra Grapefruit mag kivonat cseppek

Ára: 1599 Ft
Egységár: 80 Ft/ml
Kiszerelés: 20 ml
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2020.02.01 - 2020.02.29

Valódi grapefruit mag kivonat! Citrus bioflavonoid tartalmú étrend-kiegészítő készítmény, mely könnyen adagolható, csepp formátumban kapható. A grapefruit hatóanyagai hozzájárulhatnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!